U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Project Rozenhof

Kersenweg 39 Dilsen-Stokkem

16 stijlvolle wooneenheden te Dilsen-Stokkem

Indeling en afwerking

De residentie heeft een lichtrijke en moderne architectuur en wordt volledige opgebouwd volgens de nieuwste normen, rekening houdende met het optimale comfort en degelijke materialen. 
De appartementen hebben een frisse en hedendaagse uitstraling waar de ruimtes optimaal en praktisch benut worden. Dit in combinatie met de ruime terrassen, 1-2 slaapkamers en autostandplaatsen, zorgen voor een optimaal wooncomfort.
Het complex is voorzien van privatieve parkeerplaatsen achter het gebouw en de appartementen zijn elk te bereiken via gemeenschappelijke liften en trappen. Dit zorgt voor het ultieme gemak in mobiliteit!
 
De appartementen worden casco+ opgeleverd met prijzen beginnende vanaf 151.720,94 euro excl. kosten. De appartementen kunnen ook sleutel-op-de-deur afgeleverd worden en u kan een badkamer en keuken kiezen naar keuze binnen het budget van 10.000 euro en deze zal voor u tot op de puntjes worden afgewerkt!

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons voor meer info op kantoor op het nummer: 089/20.90.88 of mail naar info@sensimmo.be!

2 km van het centrum van Dilsen-Stokkem
200 m naar oprit N78
300 m naar de lokale handelaars
300 m dichtstbijzijnde bushalte
2 km van het centrum van Dilsen-Stokkem
200 m naar oprit N78
300 m naar de lokale handelaars
300 m dichtstbijzijnde bushalte

Downloads

  • Brochure